Lara Selman

Dierenarts

Mijn naam is Lara Selman en ik ben sinds december 2018 werkzaam bij DAP 't Holland. Geboren in 1992 en opgegroeid op een boerderij, was ik van jongs af aan regelmatig te vinden tussen de dieren. Het was dan ook geen verrassing dat ik uiteindelijk in de dierenbranche terecht zou komen.

Dat het dierenarts zou worden, werd echter pas op de middelbare school duidelijk. Na het eerste jaar uitgeloot te zijn, begon ik in 2012 aan de studie Diergeneeskunde op de Universiteit Utrecht. Na 6 jaar hard studeren, ben ik in 2018 afgestudeerd, waarna ik direct in deze praktijk kon beginnen.

Het leuke aan het werken in een dierenartspraktijk is de diversiteit aan werkzaamheden en patiënten. Geen dag is hetzelfde. Hoewel ik veel interessant vind en mij graag op een breed vlak ontwikkel, gaat mijn interesse vooral uit naar de kattengeneeskunde en oogheelkunde. Op de dinsdagochtend kunt u mij dan ook tegenkomen tijdens het kattenspreekuur.

Inmiddels is team 't Holland uitgebreid tot een groot, maar erg gezellig en vertrouwd team. Het fijne aan ons team is dat overleggen altijd mogelijk is. Zo houden we elkaar scherp en leer ik elke dag weer wat bij.

Naast mijn werk als dierenarts rijd ik paard, speel ik dynamic tennis, maak ik muziek en lees ik graag.

Tot ziens bij ons in de dierenartspraktijk!

Terug naar overzicht